Vuosien aikana on tullut nähtyä jos jonkinlaista mallia erilaisissa tyttökuvissa. Toisinaan tuntee myötähäpeän kaltaista tunnetta joidenkin kuvien perusteella ja ihmettelee miten ihmeessä juuri tuo tyttö on päätynyt kuviin. Toisaalta joskus taas joku tyttö aiheuttaa välittömän mielihyväntunteen vaikka periaatteessa ei omaa yhtään piirrettä mihin normaalisti kiinnittäisi huomion.

Toisinaan on törmännyt johonkin tuttuun Iltalehden tai Seiskan sivuillla ja usein ensimmäinen tunne on ollut hämmästys. Joskus jopa pettymys: "Eikö tuosta upeasta naisesta saa tuon parempaa kuvaa" ajatus  on käynyt mielessä ja muistellut miten on joskus jossain tilanteessa nauttinut saman naisen joka ilmeestä ja vartalon kaaresta. Myönnettävä on että on myös tapahtunut niin että jonkun typyn kohdalla ensimmäinen ajatus on ollut millä eväillä tuokin lehteen on päässyt mutta tarkemmin katsottua on ymmärtänyt jotain mikä on aikaisemmin jäänyt havaitsematta.

Pelkästään suurilla tisseillä ei saada aikaiseksi mitään unohtumatonta kuvaa. Nyrkkisääntönä pitäisin seuraavaa. Jos otetaan mallin kuva ja peitetään se paperilla. Hitaasti paperia siirrettäessä alaspäin ensin hiusten ja silmien tullessa näkyviin, mitä aikaisemmin herää kiinnostus kyseistä kuvaa kohtaan sitä varmemmin myös muut kuvat kyseisestä daamista kestävät katseen. Comprende?

Tosin aina sitten on näitä tissi-ja persemiehiä (jossain määrin tunnustan syyllisyyteni) joilta jää huomioimatta kaikki muu mutta se heille suotakoon. Kaikenkaikkiaan olkaamme tyytyväisiä että aina jostain riittää aina uusia kaunottaria sulostuttamaan arkeamme.